Apu

Mikä on Daily Flirt?

Daily Flirt on nettiohjelmisto vapaaseen tapailuun ja se erottuu selkeästi muiden “sinkkuchattien”, tapailuun suunattujen foorumien, ja yksinäisten sydänten mainosten markkinasta. Daily Flirt tulet tapaamaan ihmisiä, joilla on kanssasi samat vaatimukset ja mielenkiinnon kohteet, jotka haluavat jakaa tarpeensa uusille kokemuksille, ja erotiikalle, jotka haluavat tyydyttää kaipuunsa.

Kuinka Daily Flirt toimii?

Jotta voit käyttää Daily Flirt, sinun täytyy ensin rekisteöityä. Rekisteröityminen on täysin ilmaista, ilman sitoomuksia, ja se on valmista muutaman helpon vaiheen jälkeen. Kun rekisteröidyt, kerrot meille millaista kontaktia etsit. Tämä on hyvin yksinkertainen toiminpide, joka ei vie viittä minuuttia pidempään. Rekisteröinnin jälkeen saat välittömästi kontaktiehdotuksia, joilla on täsmäävät mielenkiinnon kohteet ja hakukriteerit kanssasi. Daily Flirt käyttää yhteen sovittamiseen sovellettua algorytmiä, jossa ihmisten luonteenpiirteitä etsivien kontakteja vertaillaan, ja ehdotuksia lähetetään sen perusteella. Voit katsoa kontaktien profiileja, ja jos jokin profiili iskee silmääsi, ota kyseiseen henkilöön yhteyttä. Se miten asiat menevät siitä eteenpäin, on täysin kiinni sinusta.

Kenelle Daily Flirt on suunnattu?

Daily Flirt on suunnattu kaikille yli 18- vuotiaille, jotka asettavat korkeat standardit itselleen ja muille, jotka nauttivat elämästä intohimolla, ja jotka haluavat kokeilla vapaata tapailua. Toisin kuin muut tapailuun suunnatut sivustot, Daily Flirt sinun ei tarvitse etsiä pitkään löytääksesi jonkun, joka jakaa samanlaiset mielenkiinnon kohteet ja aikomukset kanssasi.

Kuinka pääsen Daily Flirt jäseneksi?

Jotta voit tulla Daily Flirt jäseneksi, täytyy sinun yksinkertaisesti rekisteröityä täällä. Rekisteröinti on hyvin helppoa ja vie vain muutaman minuutin. Välittömästi rekisteröitymisen jälkeen tulet saamaan välittömästi kontaktiehdotuksia, jotka sopivat täydellisesti intressiesi kanssa.

Onko Daily Flirt olemassa ilmaista testijäsenyyttä?

Daily Flirt rekisteröityminen on täysin ilmaista. Kun olet rekisteröitynyt voit viimeistellä profiilisi ilman mitään rajoituksia, ja voit säätää tai muuttaa profiiliasi milloiin haluat. Tulet saamaan jatkuvasti uusia kontaktiehdotuksia, jotka täsmäävät mielenkiinnon kohteitesi kanssa ilman rajoituksia. Samalla tavalla, myös sinua ehdotetaan muille jäsenille (täysin anonyymisti tietenkin) ja saatat saada sähköpostia heiltä. Jos löydät mielenkiintoisia kontaktiehdotuksia, yksinkertaisesti vaihda Premium- jäsenyyteen, ja sitten voit välittömästi lukea vastaanotetut viestit, lähettää viestejä itse, ja järjestää vapaita deittejä muiden käyttäjien kanssa ilman minkään kaltaisia rajoitteita.

Onko kontakti taattua Daily Flirt?

Kyllä! Yhtenä ensimmäisistä vapaata tapailua järjestävänä nettisivuna olemme niin varmoja palvelumme tehokkuudesta, että annamme sinulle kontaktitakuun! Jokaiselle Premium- jäsenyyden omistavalle käyttäjälle on taattu vähintään 5 kontaktipyyntöä kuukaudessa! Jos et saa kuukauden loppuun mennessä vähintään viittä kontaktipyyntöä, me pitkitämme Premium- jäsenyyttäsi ilmaiseksi niin pitkäksi aikaa, että luvattu määrä kontaktipyyntojä täyttyy.

Kuinka kontaktiehdotuset tehdään?

Käytämme yhteen sovittamiseen suunniteltua algorytmiä, joka on suunniteltu Daily Flirt, jotta voimme lähettää sinulle kontaktiehdotuksia henkilöille, jotka täyttävät hakukriteerisi parhaiten. Ehdotuksesi parantuvat ja päivittyvät koko ajan. Jokainen käyttäjä saa siis vain oikean kaltaisia kontaktiehdotuksia, jotka ovat heidän henkilökohtaisten mieltymysten ja tarpeiden mukaisia.

Näkevätkö kaikki tämän sivuston jäsenet profiilikuvani?

Daily Flirt -sivustolla voit pysyä nimettömänä niin kauan kuin haluat. Tämä tarkoittaa myös sitä, että saat asettaa sen, kuka näkee profiilikuvasi. Kun lataat kuvan, oletusasetus on, että tämän sivuston toinen jäsen voi nähdä kyseisen profiilikuvan vain epätarkasti sumennettuna. Jos haluat, että kaikki voivat nähdä profiilikuvasi, siirry "Omaan profiiliin" ja poista käytöstä "Näkyvissä vain pyynnöstä" -asetus. Jos haluat tutustua sivustoon täysin anonyymisti, etkä halua ladata profiilikuvaa, kuvasi tilalla näkyy paikkamerkki, jonka voit muuttaa rekisteröitymisen aikana. Nämä paikkamerkit näkyvät yleensä epätarkasti muille sivuston jäsenille.

Miksi näen epätarkkoja kuvia?

Luottamuksellisuus ja käyttäjien anonymiteetti ovat äärimmäisen tärkeitä Daily Flirt -palvelulle. Vain premium-jäsenet voivat nähdä sivuston muiden jäsenten kuvat. Jos et ole vielä sivuston premium-jäsen, näet vain epätarkkoja kuvia. Myös premium-jäsenenä vastaasi tulee tilanteita, joissa toinen sivuston jäsen ei ole vielä ladannut profiilikuvaansa tai jakanut sitä kanssasi. Myös tässä tapauksessa epätarkka kuva näytetään paikkamerkkinä. Päätös antaa profiilikuvien jakaminen jäsenten omiin käsiin korostaa Daily Flirt -palvelun anonymiteetille ja valinnanvapaudelle asettamia standardeja.

Kuinka voin optimoida hakuni?

Kokeile olla tekemättä hakukriteerejäsi kovin rajoittaviksi alussa. Tämä nostaa mahdollisuuttasi saada enemmän kontaktipyyntöjä. Jos koet saavasi liikaa kontaktipyyntöjä, pitäisi sinun rajata hakukriteerejäsi askel askeleelta.

Miksi olen saanut kontaktiehdotuksia henkilöistä, jotka eivät asu alueellani?

Monia eroottisia tapaamisia etsitään samalta seudulta. Monet ihmiset etsivät muista kaupungeista, tai jopa muista maista, jotta voivat täyttää salaisia unelmiaan. Täällä myös, mutta se riippuu täysin kontaktista, ja miten he tekevät tai vastaavat kontaktipyyntöön. Kaikki jäsenet voivat valita jopa 5 maata, ja aluetta löytääkseen oikean deitin.

Kuinka voin muokata tai korjata profiiliani?

Voit editoida tai muuttaa profiiliasi milloin tahansa "My Profile" osiossa henkilökohtaisella alueellasi (sisäänkirjautumisalue). Kun tämä on tehty, vertaamme sinun muunnetua dataasi algorytmimme mukaisesti uudestaan, ja jos mahdollista, lähetämme uusia kontaktiehdotuksia pian sen jälkeen.

Missä voin katsoa ja muokata kirjautumistietojani?

Mene "My Profile" osioon, ja paina "Settings" näyttääksesi tai editoidaksesi sähköpostiosoitettasi ja salasanaasi. Huomioi, että uudet sisäänkirjautumistietosi ovat tapaus kohtaisia.

Kuinka voin ottaa muihin jäseniin yhteyttä?

Jos olet saanut kontaktiehdotuksen, voit ottaa yhteyttä tähän käyttäjään välittömästi. Käytä profiilin alla olevaa laatikkoa tehdäksesi tämän. Jos saat toiselta käyttäjältä viestin, on viestin alla myös laatikko, johon voit laittaa oman tekstisi ja vastata viestiin.

Haluan tulla erikosijäseneksi. Kuinka voin maksaa ja voiko tämän tehdä anonyymisti?

Daily Flirt tarjoaa useita maksukeinoja. Voit valita joko suoran talletuksen tai luottokortin väliltä.

Ovatko tietoni turvassa?

Kyllä. Datasi turvallisuudella on korkein mahdollinen prioriteetti Daily Flirt. Upein mahdollinen aste datasi turvallisuudelle on taattu teknisten turvatoimien, kuten SSL encryption, joka suojaa maksutietosi.

Kuinka voin ottaa ulkopuoliset sähköposti-ilmoitukset pois käytöstä?

Voit estää sähköpostiin tulevat muistutukset tästä, tai menemällä osioon "My Profile/Settings". Yksinkertaisesti painat laatikkoa, jonka vieressä lukee "Enable notifications", jolloin muistukset eivät ole enää hyväksyttyjä. Siitä eteenpäin, sinun täytyy käydä aktiivisesti tarkistamassa jäsenten osio, jotta oletko saanut kontaktiehdotuksia tai vastauksia kontaktipyyntöihisi. Tästä syystä suosittelemme, että pidät muistutukset sallittuina.

En saa paljoa yhteydenottoja, mistä tämä johtuu?

Jonkun pitää aina tehdä ensimmäinen liike. Mikset tee aloitetta itse ja kirjoita ehdotetuille kontakteillesi?

Kysymykseesi ei ole vastattu?

Ole hyvä ja ota yhteyttä asiakaspalvelu tiimiimme. Autamme sinua mieluusti.